Cursus ontspannen
Janet van den Broek 
Adem- en ontspanningstherapeut
Stress- en burn-outcoach
Praktische lessen met inspirerende video's
zelfstandig aan de slag in je eigen tempo
gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten

Cursus ontspannen

Je kent het gevoel vast wel. Je hebt een drukke dag voor de boeg en er moet een heleboel gebeuren. Al voordat je uit bed stapt, voel je je een beetje gespannen en gestrest. Ben je wel goed genoeg voorbereid? Is er niet iets dat je misschien bent vergeten? Wat nou als het allemaal niet goed genoeg is? Er worden heel hoge eisen aan je gesteld en dat is iets waar je jezelf niet in moet verliezen. Een cursus ontspannen kan dan heel goed van pas komen. Door eens een keer een cursus ontspannen te volgen, kun je er namelijk echt voor zorgen dat je je een stuk minder gestrest en onzeker hoeft te voelen.

Aanmelden

Leer beter ademen met een cursus ontspannen

Als je wilt leren ontspannen dan is dat best wel een beetje ingewikkeld. Het klinkt niet zo moeilijk. Maar als je dan de taak wordt gegeven om te ontspannen, dan is het vaak toch niet zo eenvoudig. Door een cursus ontspannen te volgen, kun je echter wat handvatten krijgen om dit toch voor elkaar te krijgen. Denk hierbij dan bijvoorbeeld aan ademhalingsoefeningen. Door op een juiste en bewust manier adem te halen, kan er echt een soort rust neerdalen. Een drukke dag kan zo een stuk minder stressvol worden en daarom kan een cursus ontspannen dus ook echt zo de moeite waard zijn.

Samen gaan we het proces terugdraaien: van regelmatige stressklachten naar je weer lekker in je vel voelen. Kortom: Wordt je beste versie van jezelf!
JA, DIT WIL IK!

Evenwicht vinden met een cursus ontspannen

Natuurlijk is het niet zo dat je altijd maar lekker kunt ontspannen. Af en toe is het nou eenmaal zo dat je eventjes aan het werk moet, maar het is niet de bedoeling dat je altijd maar met je werk bezig bent. Het is dus van belang om een goed evenwicht te vinden. Met de cursus ontspannen kun je ervoor zorgen dat je dit evenwicht vindt. Hoe belangrijk je werk misschien ook kan lijken, jij bent zelf nog belangrijker. Het is dus van belang dat je goed voor jezelf zorgt en dat je dus een goed evenwicht vindt met een cursus ontspannen.

Registreer hier voor de gratis preview van de online training
De 5 geheimen van ontspanning

Een blijvend resultaat door een cursus ontspannen

Natuurlijk wil je het liefst dat je zo min mogelijk last hebt van stress en spanning. Een cursus ontspannen volgen is dan ook een van de manieren waarop je hier echt iets aan kunt doen. Het zal zorgen voor een blijvend resultaat en je zult je dus ook op de lange termijn vaak echt een stuk beter blijven voelen. Niet slecht voor een cursus ontspannen, toch?

Coachingstraject met 1 één-op-één sessie
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
Registreer hier!
Ontdek jouw eigen gebruiksaanwijzing om je te ontspannen
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
197 euro
Registreer hier!Betaal in termijnen
Coachingstraject met 6 één-op-één sessies
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
947 euro
Registreer hier!

Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven

Contactgegevens

Janet van den Broek
Riviervismarkt 3
2513 AM Den Haag

contact@janetvandenbroek.nl
KVK nummer 27355047 | Algemene Voorwaarden