Leren ontspannen
Janet van den Broek 
Adem- en ontspanningstherapeut
Stress- en burn-outcoach
Praktische lessen met inspirerende video's
zelfstandig aan de slag in je eigen tempo
gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten

Leren ontspannen

Vandaag de dag word je constant gebombardeerd met van alles en nog wat. Zo heb je op je werk vast wel te maken met allerlei mailtjes en deadlines die gehaald moeten worden. Verder is het ook belangrijk om een goede band met je vrienden te onderhouden. Daarnaast is het van groot belang dat je genoeg naar de sportschool gaat om fit te blijven. Een normale dag is op die manier al best wel volgepland. Leren ontspannen kan dan vaak ook echt geen kwaad. Het menselijk lichaam is namelijk niet gebouwd om telkens zo gespannen en gestrest te zijn. Moet hoe moet je eigenlijk leren ontspannen?

Aanmelden

Gemakkelijk online leren ontspannen

Een van de manieren waarop je zou kunnen leren ontspannen, is door de cursus ontspannen te volgen. Het feit dat het online is, maakt het extra makkelijk te volgen. Verder leer je ook echt belangrijke dingen over hoe je moet ontspannen. Leren ontspannen klinkt namelijk niet zo ingewikkeld, maar het is waarschijnlijk toch lastiger dan je van tevoren had gedacht. Een van de manieren waarop je kunt leren ontspannen, is door gebruik te maken van ademhalingsoefeningen. Dit kan ongelooflijk veel impact hebben op de stress die je voelt.

Samen gaan we het proces terugdraaien: van regelmatige stressklachten naar je weer lekker in je vel voelen. Kortom: Wordt je beste versie van jezelf!
JA, DIT WIL IK!

Leren ontspannen om beter om te gaan met stress

Er zijn tegenwoordig een heleboel mensen die van alles en nog wat van jou verwachten. Op werk verwacht iedereen dat je jouw taken doet en op tijd af hebt, maar ook thuis zijn er verwachtingen. Zo wordt er waarschijnlijk verwacht dat er ‘s avonds een lekkere maaltijd op tafel staat. Verder verwachten je kinderen dat je tijd hebt om ze voor te lezen en gezellig met ze mee te spelen. Door de vele verwachtingen, kan het heel lastig zijn om echt tijd voor jezelf te hebben. Door te leren ontspannen, kun je er echter wel degelijk voor zorgen dat ook jij even een momentje voor jezelf hebt. Het is namelijk ook heel belangrijk om te leren ontspannen voor je eigen gezondheid.

Registreer hier voor de gratis preview van de online training
De 5 geheimen van ontspanning

Rust door te leren ontspannen

Mocht je het idee hebben dat het nooit rustig is in je hoofd en dat je altijd wel ergens mee bezig moet zijn, dan kan leren ontspannen echt een goed idee zijn. Door spanning los te laten en even echt in het moment te zijn, kunnen veel andere dingen ook veel duidelijker worden. Leren ontspannen is dus niet alleen iets wat vandaag de dag nodig is, maar het kan er ook voor zorgen dat je minder hoeft te piekeren en je gewoon beter voelt.

Coachingstraject met 1 één-op-één sessie
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
Registreer hier!
Ontdek jouw eigen gebruiksaanwijzing om je te ontspannen
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
197 euro
Registreer hier!Betaal in termijnen
Coachingstraject met 6 één-op-één sessies
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
947 euro
Registreer hier!

Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven

Contactgegevens

Janet van den Broek
Riviervismarkt 3
2513 AM Den Haag

contact@janetvandenbroek.nl
KVK nummer 27355047 | Algemene Voorwaarden