Ontspanningstherapeut
Janet van den Broek 
Adem- en ontspanningstherapeut
Stress- en burn-outcoach
Praktische lessen met inspirerende video's
zelfstandig aan de slag in je eigen tempo
gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten

Ontspanningstherapeut

De veranderingen in onze cultuur vinden veel sneller plaats dan de veranderingen in onze biologie. Er wordt tegenwoordig veel van je verwacht. Op je werk of op school moet je deadlines halen. Als je thuis komt moet er eten op tafel staan of ben je je alweer aan het klaarmaken om naar de sportschool te gaan. Ook hobby's kosten je stiekem veel aandacht en energie. Daarnaast heb je ook nog een sociaal leven. Hoe ga je hiermee om? Deze manier van leven kan je veel stress opleveren. Tenminste, als je nooit hebt leren ontspannen. Met behulp van de juiste ontspanningstherapeut kan je beter leren omgaan met stress.
Aanmelden

Wat een ontspanningstherapeut voor je kan betekenen

Een ontspanningstherapeut kan je adem- en ontspanningsoefeningen aanleren. Deze oefeningen zijn bedoeld om spanningsklachten te voorkomen of te verminderen. Spanningsklachten ervaart iedereen op een andere manier. Sommigen hebben te maken met lichte stressklachten zoals een verhoogde hartslag of rusteloosheid. Anderen kampen met een burn-out. Een ontspanningstherapeut kan je begeleiding met een training waarmee je leert omgaan met stress. Je leert om bewust te ontspannen. Het helpt je om een evenwicht te vinden tussen inspanning en ontspanning.
Samen gaan we het proces terugdraaien: van regelmatige stressklachten naar je weer lekker in je vel voelen. Kortom: Wordt je beste versie van jezelf!
JA, DIT WIL IK!

Werk aan je zelfmanagement bij een ontspanningstherapeut

Zelfmanagement is de beste manier waarmee je met stress om kan gaan. Door je echt bewust te worden van wie jij bent en wat jij nodig hebt, kan er heel wat veranderen. Zeker als je met een professionele ontspanningstherapeut als Jan van Dixhoorn in zee gaat, weet je eigenlijk al zeker dat het wel goed moet komen. Met de ruim twintig jaar ervaring die hij heeft opgedaan, kan hij jou vast en zeker helpen met zijn methode. Mocht je dus op zoek zijn naar een ontspanningstherapeut om jou te helpen met zelfmanagement, dan hoef je niet verder te kijken.

Registreer hier voor de gratis preview van de online training
De 5 geheimen van ontspanning

Kom van je klachten af met een ontspanningstherapeut

Heel veel van de klachten die je in het dagelijks leven zou kunnen ervaren, komen door het feit dat je erg veel moet doen. Het is dan dus ook niet gek als je hier een beetje gestrest of gespannen door raakt. Met de hulp van een professionele en ervaren ontspanningstherapeut kun je er echter voor zorgen dat je klachten niet zoveel invloed op je dagelijks leven hebben. Door echt na te gaan wat het juiste evenwicht is voor jou en je bewust te worden van jouw lichaam, kan het leven een heel stuk fijner worden. Hierbij kan een ontspanningstherapeut ongelooflijk belangrijk zijn.

Coachingstraject met 1 één-op-één sessie
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
Registreer hier!
Ontdek jouw eigen gebruiksaanwijzing om je te ontspannen
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
497 euro
197 euro
Registreer hier!Betaal in termijnen
Coachingstraject met 6 één-op-één sessies
Onbeperkte toegang tot de online (besloten) leeromgeving, met alle modules, video’s en werkboeken
947 euro
Registreer hier!

Voor bedrijven en organisaties gelden andere tarieven

Contactgegevens

Janet van den Broek
Riviervismarkt 3
2513 AM Den Haag

contact@janetvandenbroek.nl
KVK nummer 27355047 | Algemene Voorwaarden